Iz naše ponudbe


V naši prodajalnici lahko vsak dan med tednom (ob sobotah do 13ih, prazniki in nedelje zaprto) kupite različne dobrote iz naše kmetije. Na voljo vam je pestra paleta mlečnih izdelkov, domači štruklji, marmelade, domač bezgov in metin sirup, domača jajca, sveže pečeni keksi in sadni kruh. Ob sobotah vam ponujamo tudi sveže pečen kruh s čebulo in ajdov kruh z orehi.


Pri nas lahko naročite tudi sirne narezke.


Podrobneje

Soba dobrega počutja Lipa je ime za sprostitev v finski in infra rdeči savni ter razvajanju v masažnemu bazenu. Umiritvi duha in sprostitvi telesa je namenjeno počivališče ter topla peč, na kateri je ležišče iz domačega sena ali praproti. Aromo počivališču daje suho cvetje iz domačega kmečkega vrta.


Podrobneje

Soba Loka na Kmetiji PodpečanLoka: Najmanjša, topla in prijazna soba razpostira skozi frčado pogled na loko, ki je od spomladi do konca poletja obdarjena z nasadom hmelja. Soba Loka ponuja udobje bivanja v spalnici, kuhinjsko nišo ter kopalnico.


Soba Gmajna na Kmetiji PodpečanGmajna: Soba Gmajna ponuja udobje bivanja v spalnici z zakonskim ležiščem, kopalnico (tuš in WC) ter dnevnim prostorom s kuhinjo. Iz frčade ponuja razkošni pogled na gmajno obdano z gozdom in potokom.


Soba Travnik na Kmetiji PodpečanTravnik: Soba ponuja udobje bivanja v spalnici z zakonskim ležiščem, kopalnico (tuš in WC), dnevnim prostorom s kuhinjo ter balkonom. Postavljen je tik ob gozdu, kjer se vam razpostira pogled na širok travnik z obronki gozda, na katerem se ob zgodnjih jutranjih urah pasejo divje živali.


Soba Kunigunda na Kmetiji PodpečanKunigunda: Soba ponuja že s svojim razgledom posebno doživetje. Mogočne opečnate mreže, ki so nekdaj služile prezračevanju senika, danes nudijo slikovit razgled na bližnji hrib, obdan z gozdom ter idilično cerkvico sv. Kunigunde.


Podrobneje


V podeželskem ambientu degustacijske sobe boste neizmerno uživali v različnih okusih domačih sirov iz kravjega mleka, namazov, skute, sira za žar, domačih jogurtov, belega sira z dimljeno domačo postrvijo, skutinih kroglic… Za popolni užitek vaših brbončic vam bomo postregli z doma spečenim kruhom ter kozarcem belega ali rdečega vina ali domačim jabolčnim sokom.


Podrobneje


Življenje na kmetiji

litrov mleka / dan 750

kokoši 200

svežih jajc / dan 180

glav živine 85

prašičev 16

petelinov  7

okoliških mačk  1-5

pes  1