V podeželskem ambientu degustacijske sobe boste neizmerno uživali v različnih okusih domačih sirov iz kravjega mleka, namazov, skute, sira za žar, domačih jogurtov, belega sira z dimljeno domačo postrvijo, skutinih kroglic… Za popolni užitek vaših brbončic vam bomo postregli z doma spečenim kruhom ter kozarcem belega ali rdečega vina ali domačim jabolčnim sokom.

Iz degustacijske sobe si boste lahko ogledali proizvodnjo našega sira in drugih mlečnih izdelkov. Ob vaši prisotnosti pa bodo v kleti pod vami zoreli domači siri.

Pošljite povpraševanje »

KMEČKA PRODAJALNA

V kmečki prodajalni na Kmetiji Podpečan boste poleg domačih sirov, skute, jogurtov, namazov, sirnih narezkov, sira za na žar lahko kupili tudi druge izdelke iz kmetij kot npr. domač jabolčni sok, domače vino, izdelke iz domače obrti, vrtnine, sadje, med in drugo.

PONUDBA ZA IZLETNIKE

Na Kmetiji Podpečan z veseljem sprejmemo izletnike ali avtobusne skupine, ki si želijo ogledati kmetijo, proizvodnjo sirov ter nenazadnje uživati ob pokušnji sirov. Degustacijska soba, iz katere je mogoč pogled na proizvodnjo sirov, sprejme do 60 oseb.

PONUDBA ZA PRIJATELJE, DRUŽINE TER ZAKLJUČENE DRUŽBE

Kulinarične užitke dobrot iz mlečnih izdelkov ter ob kapljici dobrega vina lahko delite tudi v družbi najboljših prijateljev ali s svojimi najdražjimi ob različnih dogodkih kot so rojstni dnevi in druga posebna praznovanja.

POSLOVNI SESTANKI IN ORGANIZACIJA SEMINARJEV

Degustacijska soba je prijeten prostor tudi za seminarje ali poslovne sestanke, saj je opremljena z avdio-video tehniko.

CATERING

Za pogostitev svojih sodelavcev v službi ali olajšanje priprave praznovanja doma vam lahko pripravimo tudi sirne narezke z domačim kruhom.