Darilni paketi in poslovna darila

Unikatna darila iz domačih dobrot

Sestavite si darilni paket po lastnih željah iz naših domačih dobrot in presenetite najdražje za rojstni dan ali pri obdarovanju med prazniki. Poleg popolnoma prilagodljive vsebine paketov po vaših željah, so vam na voljo tudi tri različne velikosti embalaž.

Velikosti darilnih embalaž:

  • S (heksagon embalaža iz kartona)
  • M (pravokotna embalaža iz kartona)
  • L (lesena gajbica)

Darilni paketi kot poslovno darilo
Ob večjem naročilu darilnih paketov vam te brezplačno dostavimo na dom ali v pisarno, kjerkoli po Sloveniji. Ob manjšem številu naročenih paketov je možen samo osebni prevzem, oz. po dogovoru.

Pošlji povpraševanje

Obisk kmetij iz drugih občin in kmetijska neposredna prodaja

Tako kot spomladi, je tudi tokrat obisk naše prodajalne in nakup izdelkov dovoljen tudi iz drugih občin. Ustrezno smo poskrbeli za preventivne ukrepe s posamičnimi vstopi v trgovino, da nas lahko obiščete čim bolj brez skrbi. Vljudno vabljeni!

Gibanje, dostop in zadrževanje na javnem kraju je ob upoštevanju ohranjanja varne razdalje do drugih oseb za posameznike izjemoma dovoljeno med drugim za:

– dostop do trgovin z živili in kmetijske neposredne prodaje

Vir: https://www.kgzs.si/novica/omejitev-gibanja-ter-opravljanje-kmetijske-in-gozdarske-dejavnosti-2020-04-01

Se vam mudi z naročilom darilnih paketov?

Pokličite nas na +386 (0)31 676 729

Darilni paketi na zgornjih fotografijah so zgolj simbolični. Vsebina paketov je v celoti odvisna od vaših želja, oblika embalaže pa se lahko skozi čas spreminja glede na ponudbo pri dobavitelju. Hvala za razumevanje.

  • Pošljite povpraševanje

  • Paketi lahko vsebujejo večino dobrot iz našega cenika. Za darilne pakete odsvetujemo živila, ki morajo biti ves čas na hladnem (jogurti, skute, sveži siri, ...).
  • Vsa povpraševanja po darilnih paketih so popolnoma neobvezujoča.
  • Osebni podatki

    Vaš e-poštni naslov potrebujemo, da vam lahko odgovorimo na povpraševanje. Za lažjo in hitrejšo komunikacijo nam lahko zaupate še svojo telefonsko številko.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.