Degustacije

Ob krožniku domačih dobrot in s kozarcem vina v roki si naravnost iz degustacijske sobe oglejte našo sirarno, medtem pa bodo v kleti direktno pod vami zoreli domači siri.

V podeželskem ambientu degustacijske sobe boste neizmerno uživali v obilnih količinah različnih okusov domačih sirov iz kravjega mleka. Imeli boste možnost poskusiti naše domače namaze, skute, sir za žar, domače jogurte, beli sir z dimljeno domačo postrvjo, skutine kroglice…

Za popolni užitek vaših brbončic vam bomo postregli z doma spečenim kruhomvsako soboto spečemo svežegater kozarcem belega ali rdečega vina. Za vaše najmlajše ali pa tiste odrasle, ki vozijo, pa imamo na voljo odlične domače sokove.

KMEČKA PRODAJALNA

V kmečki prodajalni na Kmetiji Podpečan boste poleg domačih sirov, skute, jogurtov, namazov, sirnih narezkov, sira za na žar lahko kupili tudi druge izdelke iz kmetij kot npr. domač jabolčni sok, domače vino, izdelke iz domače obrti, vrtnine, sadje, med in drugo.

PONUDBA ZA IZLETNIKE

Na Kmetiji Podpečan z veseljem sprejmemo izletnike ali avtobusne skupine, ki si želijo ogledati kmetijo, proizvodnjo sirov ter nenazadnje uživati ob pokušnji sirov. Degustacijska soba, iz katere je mogoč pogled na proizvodnjo sirov, sprejme do 60 oseb.

PONUDBA ZA PRIJATELJE, DRUŽINE TER ZAKLJUČENE DRUŽBE

Kulinarične užitke dobrot iz mlečnih izdelkov ter ob kapljici dobrega vina lahko delite tudi v družbi najboljših prijateljev ali s svojimi najdražjimi ob različnih dogodkih kot so rojstni dnevi in druga posebna praznovanja.

POSLOVNI SESTANKI IN ORGANIZACIJA SEMINARJEV

Degustacijska soba je prijeten prostor tudi za seminarje ali poslovne sestanke, saj je opremljena z avdio-video tehniko.

CATERING

Za pogostitev svojih sodelavcev v službi ali olajšanje priprave praznovanja doma vam lahko pripravimo tudi sirne narezke z domačim kruhom.

Cenik degustacij