Pogoji zasebnosti

Kdo smo

Kmetija Podpečan
Galicija 51
3310 Žalec
Slovenija

Naslov našega spletnega mesta je https://kmetijapodpecan.si.

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj jih zbiramo

Kontaktni obrazci

Ko vpišete svoje podatke v enega izmed kontaktnih obrazcev na našem spletnem mestu in nam pošljete sporočilo ali povpraševanje, bomo od vas prejeli osebne podatke kot so ime in priimek, telefonska številka, ter e-poštni naslov. Teh podatkov ne posredujemo tretjim osebam in jih hranimo samo za namene povratnega odgovora. Po želji lahko vaše osebne podatke kadarkoli izbrišemo iz sistema.

Kakšne pravice imamo nad vašimi podatki

V nadaljevanju pojasnjujemo kako uporabljamo osebne podatke, ki nam jih posredujete preko spletnega mesta kmetijapodpecan.si.

Pogoji zasebnosti so urejeni z namenom opredelitve zasebnosti vaših podatkov, ki jih zaupate preko portala kmetijapodpecan.si. Vaše osebne podatke pridobivamo zato, da vaše brskanje po spletni strani in ostalih digitalnih kanalih v lasti kmetijapodpecan.si.si kar najbolje prilagodimo vašim željam in potrebam. S pomočjo osebnih podatkov se lahko učinkovito odzovemo na vaše povpraševanje ali vam pošljemo za vas prilagojene e-novice in akcije. Osebne podatke zbiramo če se želite prijaviti na naše e-novice. Če samo brskate po spletni strani in se strinjate s politiko piškotkov, takrat zbiramo zgolj podatke, ki se zbirajo skozi piškotke (agregirani demografski podatki). Vaših kontaktnih in osebnih podatkov ne bomo posredovali ali prodajali drugim osebam ali podjetjem. Prav tako vam nikoli ne bomo pošiljali e-sporočil na katera se niste prijavili. Vaših osebnih podatkov nikoli ne bomo zlorabljali na kakršen koli način. Cenimo vaše zaupanje in zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali.

Osebni podatki in vaše pravice

Kadarkoli lahko pisno zahtevate, da kmetijapodpecan.si preneha uporabljati vaše osebne podatke. Prav tako imate možnost vpogleda in dopolnitve vaših osebnih podatkov na zahtevo. Za to pišite na [email protected]. V primeru vprašanj v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov, se lahko prav tako obrnete na [email protected]. Vašo zahtevo bomo pregledali in vam pisno odgovorili.

Od e-novic se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo “odjava”, ki je na dnu vsakih poslanih e-novic. Lahko pa nam tudi pišete na zgoraj navedeni e-poštni naslov in vas bomo odjavili. Ta politika zasebnosti se lahko spremeni ali dopolni brez predhodnega obvestila. Če imate kakršno koli vprašanje v zvezi s politiko varovanja osebnih podatkov ali kako so vaši osebni podatki obravnavani, se lahko obrnete na [email protected].