Wellness

Privoščite si oddih v finski ali infrardeči savni, po savnanju pa se prepustite masažnemu bazenu. Soba dobrega počutja Lipa poskrbi za umiritev duha in sprostitev vašega telesa.

Doživite pristen podeželski wellness, kjer sta vašemu počitku namenjena počivališče ter topla peč, na kateri vam pripravimo ležišče iz domačega sena ali praproti. Počivališču daje naravno aromo suho cvetje iz našega domačega vrta.

Rezerviraj svoj termin

Ogrejete (ali ohladite) se lahko v masažnem bazenu, od katerega se le dva koraka stran nahajata finska in infrardeča savna. V ohlajenem mini baru bodo za vas pripravljene ohlajene osvežilne pijače, hladna penina, sirni narezek iz naših domačih sirov, ter domači jogurti in pudingi.

Našo wellness sobo lahko najamete vsak dan v tednu za dve ali tri ure in je namenjena do 6 osebam. Izberete si lahko štiri različne termine – jutranji, popoldanski, večerni, ali nočni.

  • 9:00 – 12:00 (jutranji termin)
  • 13:00 – 16:00 (popoldanski termin)
  • 17:00 – 20:00 (večerni termin)
  • 21:00 – 24:00 (nočni termin)

Naročanje na wellness je mogoče samo v času rednega delovnega časa. Od ponedeljka do petka med 8. uro zjutraj in 19. uro zvečer, ter ob sobotah med 8. in 13. uro.

Pred vsakim terminom sobo očistimo in zamenjamo vodo v masažnem bazenu.

Wellness cenik